Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma I am on the road again!
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: I am on the road again! | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From Svugde po Bgd-u
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosla
![]() |
||
Posted on: 08.05.2009 14:27
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro dosla.
Ako krenes na UN onda cemo zajedno posto ja isto pocinjem od sutra ![]() |
||
|
Posted on: 08.05.2009 16:06
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro nam dosla!
UN dijeta je dobra na duge staze, i kad mozes da se suzdrzis i ispostujes sve. Probala i bilo neuspjesno. Licno mi vise prija ovo brojanje kalorija, jer dopusta da se izadje u susret zeljama salu na stranu ako mi se jede slatko mogu da uzmem a da ne cekam 4 dana...ali naravno, sama ces vidjeti sto ti najvise prija. Srecno! ![]() |
||
|
Posted on: 08.05.2009 17:26
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From Nis
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodoslica i od mene
|
||
Posted on: 08.05.2009 17:55
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodoslaaaaaa!Sta god da odlucis,uz tebe smo.Veliki PLUS je tvoja ljubav prema FA
![]() |
||
|
Posted on: 08.05.2009 21:18
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Evo dobrodoshlice i ovde
Srecno! ![]() |
||
Posted on: 09.05.2009 00:44
|
|||
|
I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Najlepse hvala na dobrodoslicama, puno mi znace
![]() E sad, mozda je lako i glupo, ali mi trenutno ne uspeva: lepo uradim CUT i PASTE sa bbC kodom tickera, ali mi se pejstuje samo adresa/link, a ne i napravljeni ticker. Molim za pomoc! P.S. Plazmice, ipak sam odlucila da krenem sa UN, tako da mozemo zajedno od 9. maja tj. od danas ... |
||
Posted on: 09.05.2009 01:09
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pozdrav i dobrodosla! Ima nas jos ovde koji mucimo muku sa slatkisima, ali vremenom se covek nauci kontrolisati! Samo napred i pratimo te!
![]() |
||
Posted on: 09.05.2009 11:01
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Citat:
Pa to i treba da ti paste-uje , a onda ce se u tvom dnevniku pojaviti ticker. Znaci iskopiraj link u bbC. E super . Ti sigurno imas vise iskustva u ovoj dijeti od mene , pa da te pitam , kojim danima/i da li uopste mogu da jedem : vocni jogurt semenke , suncokret , bundeva kikiriki , bademi HVALA i SRECNO NAM BILO ![]() |
||
|
Posted on: 09.05.2009 12:30
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala, Sladjo!
Pozdrav. Chocolate ![]() |
||
Posted on: 09.05.2009 17:02
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Plazmice,
Jogurt sam u principu ubacivala tamo gde umesto mesa idu jaja i sir. Ne vocni, doduse, nego obican. Mada mislim da, ako ima vocnih sa minimumom secera, mozes da ubacis ponekad i taj jogurt u kombinacji sa jajima i sirom - da ti to bude kao onaj tzv. 1. dan. A semenke, suncokret, kikiriki i bademe nisam jela, ali znam za iskustva drugih: to su ubacivale u vocni, 4. dan. Naravno, ne neke kolicine, nego po sacicu toga necega. Ili suvog grodzdja npr. i slicno. Sve u svemu - ako ih uopste jedes, cini to tokom vocnog dana i ne previse, jer su jako kaloricni. Ako se setis jos necega, pitaj. Ja krenuh danas sa UN (klasika: dve pomorandze ujutro, za rucak puno salate od slatkog kupusa, pilece meso przeno na malo ulja i uvaljano pre toga umalo vegete, parce crnog hleba i "vodu" od supe, a veceras cu to isto, samo bez supe i sa manje hleba). Videcemo ... Ja se i dalje mucim oko tickera, stvarno nije normalno. Normalno dam komandu paste na bbC kod i uvek u dnevniku dobijem samo slova, mislim, naziv linka koji dalje nije upotrebljiv. Uopste ne znam zasto. Valjda cu nekako uspeti, mozda moj kompjuter ima neku zabranu za koju ne znam, ali ne verujem. Pozdrav. Chocolate ![]() |
||
Posted on: 09.05.2009 17:12
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Mila, ajde sad cu ti naci detaljna uputstva za tiker, pa vidi jel' pravish greshku ti ili komp. Nadam se da ce ti pomoci, daj mi samo minut da to nadjem
|
||
Posted on: 09.05.2009 17:13
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ticker postavljaš ovako:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php -Izaberi Weight Loss, pa izaberi ticker, pa Next, sličicu za trenutne kile pa opet Next, a kad dodješ do podataka: -U Pasword/Pin: unesi neku svoju šifru (koju ćeš i kasnije koristiti kad budeš menjala podatke) -U Track: izaberi Weight -Weight Units: izaberi Kilograms -Your Target Weight: željena težina -Your Strating Weight: početna težina -Your current weight: sadašnja težina -Height Units: stavi na Metric/S.I -Your Height: visina Kad sve to popuniš idi na Next. Prikazaće ti se ticker sa unetim podacima Ako ti se nešto ne svidja idi na Back, promijeni, Next. E sad idi u : Izmeni licne podatke, kopiraj tamo sa BBCode ono uokvireno i zalepi u svoj potpis. I stikliraj: Uvek dodaj moj potpis ili tako nesto pise. |
||
Posted on: 09.05.2009 17:15
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosla, Cokoladice!
![]() |
||
Posted on: 09.05.2009 21:23
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #16 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
|||
Posted on: 10.05.2009 01:55
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
E sad te lepo vidimo, pa napred! A mi iza tebe da te gurkamo
![]() |
||
Posted on: 10.05.2009 11:58
|
|||
|
Re: I am on the road again! Pomoc oko tickera! | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Zašto tako tužan avatar?
|
||
Posted on: 10.05.2009 14:10
|
|||
|
Chocolate: I am on the road again! | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Stela, hvala na porukama! Ne znam zasto tako tuzan avatar, meni bila slatka slicica, a i ljubimica mi je ovaj lik... Mozda i podsvesno, jer sam bas ljuta na sebe sto sam opet dogurala do velikle kilaze. A ti super guras, vidim po tickeru, samo napred! Meni prodje danas treci dan ishrane u rezimu bez foliranja (mislim, bez onog postepenog smanjivanja, pa vracanja i slicno) + aerobik veceras i prekjuce oko 3 km trcanja i 2 km setnje. Bice valjda O.K, ali mi je potrebno vreme da se metabolizam opet pokrene. Izmericu se kada prodje nedelju dana od pocetka, od ona 74kg od 8. maja, mada se meni na ovih 16kg idealno ili 14 kg manje idealno sto hocu da skinem - prvih 5-6 kg dole bas i ne vidi mnogo. A da ne pricam o onome da se zimus nista nije mnogo ni videlo, s tim sto oblacim iste stvari i sada (farmerke, majice npr). ali hocu da puknem u njima (jer namerno necu nista novo da kupim ne bi li sto pre osetila potrebu da smrsam). I taman kao nesto osetim da se malo izduvavam i lakse disem u necemu, kad ti naidje neko ko me nije video od novembra ili slicno, kada sam bila bas mrsavija, i pristojno mi kaze da sam se bas zaokruglila od poslednjeg susreta... Ma, prezivecu. Mozda zato ovakav avatar, sa preslatkim repicem, ali da deluje tuzno - deluje ... Nema veze, nadam se da cu se sa prvim nekim rezultatima bolje osecati, mada znam da moram da imam MNOGO strpljenja. ![]() Pozdrav. ![]() P.S. Plazmice, kako ti ide? |
||
Posted on: 11.05.2009 23:59
|
|||
|
Chocolate: I am on the road again! | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Miss_r, DeBella, SmileySun, Sladjo-1, maloprase, jowanizze, Melodi, Stela, Plazmice & ostali ...
Nesto sam mnogo nestrpljiva, iako sam pisala Steli da znam da moram imati mnogo strpljenja ... A nestrpljenje mi je jedan od najvecih neprijatelja, narocito u iscekivanju rezultata skidanja kilaze. Zapravo, najbolje da ignorisem iscekivanje (ha, ha)! Bez sale, nisam se brzo ni ugojila, ne mogu brzo ni smrsati (nikada nisam mogla) ali mi nesto ovoga puta MNOGO, MNOGO smeta visak kilograma, tako da se opet vracam na pocetak - da li ste imale problema sa nestrpljenjem? Prvi put je kod mene prisutno u ovolikoj meri, iako imam i more obaveza i puno drugih stvari o kojima moram misliti osim o kilazi (ali sve mi se nesto non stop provlaci kroz glavu bas to, i kad sam potpuno okupirana drugim stvarima, lepim ili manje lepim). ![]() |
||
Posted on: 12.05.2009 00:43
|
|||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
chocolate

salu na stranu ako mi se jede slatko mogu da uzmem a da ne cekam 4 dana...ali naravno, sama ces vidjeti sto ti najvise prija. Srecno!