Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma I am on the road again!
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
Re: I am on the road again! | #462 |
|
|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Draga Chocolate baš si me obradovala svojim povratkom.
Svi na ovom forumu znaju kakva si ti po pitanju FA kada se pokreneš tako da sam siguran da tu neće biti problema oko skidanja kg.. Svaka čast za odgoj jer to je jedini ispravan put, kojim deca treba da idu intelektualno usavršavanje i sport, naravno i ono (znaš na šta mislim, neću da pišem ovdje jer ljudi ne vole to da vide, pa me poslije prozivaju..... ) Čestitke i za taj rad, a kada bude odbrana doktorskog zovi nas Sada sam u škripcu sa vremenom oko ispita ali od 20-og pišem redovno........... jer sada ako ne položim neću imati vremena za more i tako to.... morat ću da ostanem celo ljeto ovdje i učim... (mada skoknut ću u Parmu od 26.07-6.08 jer odavno priželjkujem da tamo odem ali vazda su iskakale nekakve komplikacije, sad idem pa šta bude) Veliki ljubac za tebe pa se pišemo ![]() |
|
Posted on: 10.06.2010 22:28
|
||
|
Re: I am on the road again! | #463 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
@Dragi Aleksa, verujem da si se iznenadio kolicinom kg koje sam vratila u tako kratkom roku, ali mnogo se brze vracaju kg nego sto se skidaju, bar tako kod mene biva. Normalno stanje tj. kilazu, ja mogu da odrzim i godinama uz pravilnu ishranu, ali ona naprosto mora kod mene da ISKLJUCUJE slatko u vidu cokolade i testo u obliku peciva, jer prema njima imam zavisnicki odnos. Ne mogu da uzmem malo, za mene ne vazi jedan kolacic ili cokoladna kuglica ili jedna bavarska. E, tako ja mogu godinama normalno tezinski da izgledam i da sve ostalo unosim kao treba, ali pomenute stvarcice nikako, a onda za par godina napravim bas velike i jako brze oscilacije (brze u smeru gojenja
). Tako da ti kod mene yo-yo uvek ceka iza ugla ako se samo malo opustim. A FA mi je uvek bila jaca strana, u raznim formama i sportovima, ali i u mojim raznim fazama, normalnim, mrsavijim i debljim. Ona mi je u sustini uvek bila potreba i stvarno zadovoljstvo. Samo sto me ne spasava kada sam u fazi tova ... A sada moram da ubrzam sa skidanjem kg prosto zato jer sam se smucila malo sama sebi. Opet u granicama normalnog da ubrzam, a kad dodjem do pristojne tacke - e, tu da mi ovoga puta ne prifali strategija izlaza iz mrsavljenja i uspostavljanja odrzavanja. Sve znam, ko velika, samo jos da primenim. Ih, kad bi mi se doktorati iz tih teorija i istrazivanja na sebi brojali ![]() @Aco dragi, mnogo mi je milo sto si se javio. Hvala na cestitkama i lepim recima, naravno, ne izostavljam ni ono sto si napomenuo kod moje malecke, a vidim i da joj prija kao prirodno, kao sto i jeste, i da je deo toga nekako sama po sebi. Nemoj gubiti vreme na forumu niti bilo gde do 20, u pravu si, uci i radi, a posle se pisemo. A i bolje da malo odes gde zelis tokom leta ... Eto, uci i pisi posle 20, a ja cu dotle valjda imati iole pristojan rezultat za objavu za pocetak borbe sa kilogramima ![]() E, obrisan mi moj avatar, moja Aelitica, a vise ne moze da se nadje u izboru na forumu ... Nista, vec cu nekako da se snadjem. Pozdrav svima ![]() P.S. Idem sada u posete po dnevnicima, koliko stignem veceras. Ima li gde Marjete, nisam videla da je skoro pisala kod sebe? |
||
Posted on: 10.06.2010 23:51
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #464 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro vam jutro, dragi moji!
U nekoj sam guzvici, ali samo da obelodanim: za nedelju dana skinula sam celih 500 GR (sa 74.5 na 74 kg) Ali, skinula sam ih bez korekcija ishrane, vec samo sa tri treninga aerobika i dve brze, brze setnje. Bez korekcije ishrane u mom slucaju znaci da se nisam prejedala u smslu tzv. obicne hrane, ali sam dopustala sebi sladoled, cokoladice, kroasancice, poneko vecernje grickanje istih jos uvek ... Ovo je bio mali eksperiment, sta biva samo uz dobru FA i kostao me je vremena, jer mogla sam vise skinuti za ovih nedelju dana da sam kombinovala dobru ishranu i FA, a ne samo upraznjavala FA, ali, eto, bila sam radoznala te smo i to videli ... Znaci da bih sa dobrom FA mogla u buducnosti (nadam se ne dalekoj) odrzavati dobru tezinu kad je postignem, a da sebi ne zabranjujem nesto za uvek. To kazem, jer sam do sada uvek uspesno skidala kg uz zabrane, ali potom vracala zabranjeno, a i skinute kilograme relativno brzo, ovoga puta najbrze... Zato sam sada, pre ozbiljnijeg gubitka kg, isprobala ovo na sebi, zbog buduceg odrzavanja (kad stignem do njega), koje je za mene ocigledno uvek bilo veliki kamen spoticanja i gubljenje postignutih rezultata, a zbog nepostojanja dobre strategije, kako mi lepo rece Aleksa. A danas idemo dalje. "Okrecem list" i po pitanju hrane tj. krecem sa organizovanom ishranom i nastavljanjem sa FA i merim se opet za nedelju dana. Moram sada malo da se ubrzam, bez sale (ali bez gladovanja, nisam mislila na to) zato sto nemam vremena vise, prosto jer mi je dosadilo da sam opet buca. Odoh sada, mada cu pre toga izmeniti ticker za znamenitih citavih 500 gr sto nije neka cifra, ali, bar su definitivno otisli i ipak predstavljaju pomak ka dole ... A da, prvi cilj mi je da pocne kilaza sa 6 (sesticom). Ljubim vas ![]() |
||
Posted on: 18.06.2010 08:56
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #465 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
coko-coko-moko-coko-ladice
![]() citam ja sta ti pises i citam, malo projektujem svoje stanje u tvoje stanje i pronalazim se u nekim redovima i slovima i medjuredovima ali shvatim da si ovde ipak TI glavni faktor. zao mi je sto se kilaza tako vraca i ja sanjam o danu kada cu se opustiti i klopati sve i svasta,a kilaza da bude lepa i fina. nazalost nisam ja te srece mada, mozda ce me to naterati da se disciplinujem, pa kad na tom planu disciplinujem, ona cu to stanje svesti preneti i na druga polja i sve ce se to nekako skockati ![]() ne znam da li si razumela ovu moju sturo objasnjenu filozofiju,ali svakako uvek mozemo da bacimo koje slovo i na tu temu ![]() ja se hranim "tolerantno" i moram ti priznati da mi prija, ne osecam neku glad i neke posebno krize, tacnije ne razmisljam o hrani.. mozda sam samo u takvom raspolozenju a mozda je to i do "tolerantnosti" koju sam razvila haha ![]() nisam sigurna da li si ti mozda pokusala sa ovim vidom "korekcije ishrane", ja bih ti ga poreporucila... hajde da jos malo caskamo uskoro ![]() veliki ljubav, |
||
Posted on: 18.06.2010 10:55
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #466 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pa ja ne mogu da cerujem da se nasa cokoladica vratila! Drago mi je sto te zaticem, mada nije veseo povod..
Nema veze, desava se i najboljima, mi ovde bar razumemo kako to ide.. Skinuces ti i taj visak, ne sumnjam! U svakom slucaju, kuckamo se! ![]() |
|||
Posted on: 02.07.2010 17:53
|
||||
|
Re: I am on the road again! | #467 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ju pa di si ti? nema te od JUNA!!!!
![]() |
||
Posted on: 29.07.2010 20:39
|
|||
|
Re: I am on the road again! | #468 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From nbg
Group:
Registered Users ![]() |
Samo da te pozdravim i pozelim da sve ide po planu. Kad si mogla jednom, moci ces i drugi put, ali onda pazi da ne upadnes u zamku vracanja. Ipak se teze skida nego sto se nabacuje
. Javi kako napredujes, staro drustvo je tu za tebe |
|||
Posted on: 30.07.2010 17:34
|
||||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
aleksa

Posetite Web sajt

). Tako da ti kod mene yo-yo uvek ceka iza ugla ako se samo malo opustim. A FA mi je uvek bila jaca strana, u raznim formama i sportovima, ali i u mojim raznim fazama, normalnim, mrsavijim i debljim. Ona mi je u sustini uvek bila potreba i stvarno zadovoljstvo. Samo sto me ne spasava kada sam u fazi tova ... A sada moram da ubrzam sa skidanjem kg prosto zato jer sam se smucila malo sama sebi. Opet u granicama normalnog da ubrzam, a kad dodjem do pristojne tacke - e, tu da mi ovoga puta ne prifali strategija izlaza iz mrsavljenja i uspostavljanja odrzavanja. Sve znam, ko velika, samo jos da primenim. Ih, kad bi mi se doktorati iz tih teorija i istrazivanja na sebi brojali 

Nema veze, desava se i najboljima, mi ovde bar razumemo kako to ide.. Skinuces ti i taj visak, ne sumnjam! U svakom slucaju, kuckamo se!

. Javi kako napredujes, staro drustvo je tu za tebe