Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Njam njam :)
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Njam njam :) | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dorodošla Candygirl, nik ti je pravi 500 gr, čokolade
. Sretno! |
||
Posted on: 12.04.2010 21:22
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Xaxaxaxa nije 500gr nego 500kcal
to je 100gr. al smanjicu ja to,bilo je ranije i vise.Hvala ti na dobrodoslici kissy |
||
Posted on: 12.04.2010 21:28
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #4 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Evo da se i ja pridruzim dobrodošlici. I moram da spomenem da mi je jako drago što vidim nekog sličnog meni. Istih godina, slične visine i kilaže. Želim ti uspeh u tvom cilju, i tu sam da de podržim.
Mmmmm lanene plčice, nešto jako ukusno. Toliko da sam umela da pojedem odma sve što bi kupila, u jednom dahu. Sad moram da zaobilazim, jer se ne znam kontrolisati sa lanenim pločicama. Pozdrav draga |
|||
Posted on: 12.04.2010 22:05
|
||||
|
Re: Njam njam :) | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Jos jednom da ti pozelim dobrodoslicu..vidim da si ti dobar deo vec skinula i to zdravim nacinom mrsavljenja sto je za svaku pohvalu..
I ja volim slatkise i ne odricem ih se..eee ljubaF je to.. ![]() |
||
Posted on: 12.04.2010 22:13
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Novi Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro ti nama dosla!
Izgleda da dosta nas ima isti "problem" sa slatkisima. Ja sam ih smanjila dok sam bila na smanjenim kalorijama (ne i izbacila) i cim sam dostigla zeljenu kilazu i pocela da povecavam kalorijski unos, to je bilo tako sto sam dodala slatkise Uzgred....pisem ovo i jedem najlepse zelje sa lesnikom Pozzzzz i srecno ![]() |
||
Posted on: 13.04.2010 09:58
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Upppsss, trebaju mi naočale hahahahah. Ja se moram držati dalje od slatkiša, jer ako počnem s njima gotova sam.
![]() |
||
Posted on: 13.04.2010 13:22
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Eeee hvala svima
Idemo ovako Dorucak:lanene plocice=378kcal cokolada za mesenje (uvek je za mesenje tako da to vise necu pisati)=250kcal Uzina=kifla i jogurt=350kcal Rucak:Supica+piletina+salata od cvekle=260kcal Juhu=160kcal Cokolada=100kcal Kivi=15kcal Ukupno:1513kcal juuupiii I osecam se bas lepo...onako...taman FA:1h setnje Kiss bye pozz |
||
Posted on: 13.04.2010 23:45
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dorucak:Lanene plocice=315kcal
Juhu=110kcal Cokolada=150kcal Uzina:Kifla+jogurt=350kcal Rucak=Supica+juneca snicla+salata od cvekle=230kcal Cokolada=350kcal Caj Ukupno:1505kcal FA:1h i 30min. setnje Voce ne stignem bas svaki dan da jedem ali pijem sumece tablete skoro svaki dan(multivita,kalcijum,gvozdje,vitamin C),znam da nije isto kao sveza vocka ali je super zamena za sok,koji sam skroz prestala da pijem. Kiss bye pozz |
||
Posted on: 14.04.2010 22:09
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Cao Candygirl, samo da te pozdravim, a mislim da znas i sama sta ovde ne valja :). Ima veze i sto su kalorije "u okviru", ali vazno je i odakle idu te kalorije. Previse slatkisa (u kojima ima previse masti i secera), a povrca i voca nigde, ne mozes da unosis masti i slatkise na ustrb vitamina, minerala i vlakana, aj probaj malo da regulises to, pa ce mrsavljenje sigurno bolje ici a ostaces zdrava. Da su bitne samo kalorije mozes da pojedes 2 mala cizburgera za ceo dan i gotovo :). Ne moras da izbacujes slatkise skroz, ali gledaj da se ogranicis na 50g dnevno (ukupno!). Sokovi ti svakako nisu preko potrebni, ni ne preporucuju se na dijeti, tako da je to ok sto si izbacila, ali moras da ubacis malo voca i povrca pod hitno.
|
||
|
Posted on: 15.04.2010 10:17
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Povrce jedem SVAKI DAN uz rucak ali voce po jednu dnevno vocku (uvece) i to ne svaki dan.Sto se tice masti one su uglavnom biljne ali cu da gledam da i njih smanjim a ubacim voce.
I hvala ti puuuuuuno na komentaru,jer kao sto si rekla ja to sve znam i sama ali se pravim luda sve dok mi neko ne kaze tako da slobodno me kritikujte zato i pisem sve jer vise reagujem na tudje kritike nego sama sebe kad grdim. :) kiss bye pozz |
||
Posted on: 15.04.2010 12:44
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Hm, mislim da je bas danas i juce pisano u Almininom dnevniku o vocu, pa samo da se nadovezem na to da se voce u principu preporucuje do 17h, tj. za prepodnevnu ili ranu popodnevnu uzinu, dok uvece nije bas preporucljivo zbog visokog sadrzaja secera (naravno bolje voce nego ko zna sta :) ). Povrce samo uz rucak nije dovoljno za zdravu ishranu, trebalo bi uneti bar 300g svezeg povrca dnevno (a vecina povrca moze da se jede u neogranicenim kolicinama - po principu sto vise to bolje :) ), a i voce bi mogla da pojacas bar na 300g. Nazalost 100-150g preradjenih slatkisa je stvarno preterano, cak i za onog ko nema problema sa tezinom, vidi da to postepeno smanjis ako ikako mozes, ne treba u potpunosti da se odrices.
|
||
|
Posted on: 15.04.2010 17:44
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Fitness ne pisem gramazu pa zato ne znas da jedem za rucak poprilicno povrca,jer ga bas volim dok sa vocem to nije slucaj,a slatkise sam smanjila u odnosu na ranije (sad je 100gr) ALI kao sto sam obecala smanjivacu jos pa je s toga danas vec malo korigovano:
Dorucak:Musli+caj= 570kcal Cokolada 150kcal (30ak gr :) Jabuka 100kcal Uzina:kifla i jogurt=350kcal Rucak:Grasak+sargarepa+karfiol=270kcal Ukupno:1440kcal FA:30min. setnje (ceo dan sam u skoli pa mi ne ostaje bas puno vremena da setam ali cu videti da radim neke vezbice kod kuce samo da nadjem odgovarajuce) Kiss bye pozz |
||
Posted on: 15.04.2010 20:47
|
|||
Re: Njam njam :) | #14 |
|
|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nije ti loša ishrana polako zbacit ćeš i te slatkiše polako..
Polako furaj dalje... |
|
Posted on: 15.04.2010 20:59
|
||
|
Re: Njam njam :) | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
A, dobro, povrce znatno menja sliku moram priznati :). Sto rece Aco - sa slatkisima samo polako, neki tvrde da oni stvaraju goru zavisnost od pusenja i da nije pametno naglo prestati jer se samo rizikuje da se najedes kad ti se smuci odricanje od onoga sto volis...samo napred :)!
|
||
|
Posted on: 15.04.2010 21:48
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #16 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
E toga se najvise plasim.
Bas sam posmatrala sebe kad ne uzmem dovoljnu dnevnu ''dozu'' slatkisa-kao sto sam vec napisala,bolje bezi od mene.Kao narkoman sam. ![]() |
||
Posted on: 15.04.2010 21:59
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Candy, ako si vec toliki ovisnik o slatkisima, moras da ih smanjujes postepeno..i nemoj ih skroz izbacivati, samo gledaj da ogranicis na minimum..
Pokusaj sa suvim vocem, bananom da ih zamenis.. I ja volim slatkise, pa bonzita i banana rade posao.. ![]() |
||
Posted on: 15.04.2010 22:13
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Kupila sam neki musli Fun & Fit,ima dosta susenog voca i moram da priznam da uopste nije tako losa zamena kao sto sam mislila.
Kiss bye pozz |
||
Posted on: 15.04.2010 23:31
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dorucak:2sendvica(integralni tost hleb+sir za mazanje light+junetina+kecap)=350kcal
Krem bananice(60gr)=270kcal 2Jabuke(400gr)=160kcal Uzina:Pereca i jogurt=370kcal Rucak:Somovina+karfiol=220kcal Sok(bila sam na rodjendanu,to je najmanje sto sam mogla da uzmem)=100kcal Ukupno:1470kcal FA:1h i 30min setnje kiss bye pozz |
||
Posted on: 16.04.2010 22:20
|
|||
|
Re: Njam njam :) | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ćao Candygirl. I ja sam malo zaglibila u slatkiše danas, što mogu, neke njemačke, joj nisam mogla odoliti
FitnessS je prava, sve zapaža i savjeti su joj super. Sretno dalje! |
||
Posted on: 16.04.2010 22:27
|
|||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
Candygirl

.Od pocetka aprila jedem oko 1600,cisto da isprobam brzinu mrsavljenja.

Posetite Web sajt
Mmmmm lanene plčice, nešto jako ukusno. Toliko da sam umela da pojedem odma sve što bi kupila, u jednom dahu. Sad moram da zaobilazim, jer se ne znam kontrolisati sa lanenim pločicama.