Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Moj prvi (i zadnji!) dnevnik..
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #82 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro, to je ja mislim i prvi put da ih jedem otkako vodim dnevnik, a sunku ne volim
Ne jedem kruh uopce uz krompir ili tjesteninu al' ovo je bila neka corba, pa uz to jednostavno MORAM A sto se tog mijesanja tice, nemam problema s tim i cesto ja puno stvari zajedno strpam Thanks!Danas: D: palenta + jogurt U: pina colada (pola case) R: pileci file + salata + malo kruha U1: manji komad torte U2: grozdje, cedevita, kafa (1x secer) V: ostatak rucka ![]() U: jogurt Danas sam jedva uzela sta i za jesti, valjda zbog toga sto je vani 45 stepeni! Poludi vise od vrucine, nit' mi se kuha a nit' mi se jede. O FA i da ne govorim. Bice bolje ![]() |
|||
Posted on: 24.07.2010 00:52
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #83 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
D: sendvic (sir, exquisa, malo salame)
U: jabuka + nektarina, grozdje R: mahune (sa krompirom) + malo kruha U-1: kikiriki U-2: bonzita V: Opet mahune, tj. ono malo sto je ostalo kasno sam kuci dosla, pa nisam imala vremena nista drugo ni napraviti :/U: casa sojinog mlijeka, med |
|||
Posted on: 25.07.2010 02:06
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #84 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Odlicno :). Uz veceru je mogla i neka salata, ali dobro je.
A sto sojino mleko, ne volis obicno ili je neki drugi razlog? |
||
|
Posted on: 25.07.2010 09:44
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #85 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ne mogu obicno nikako cisto piti, jedino kakao.. Sojino mi je bas super
![]() btw. Jutros je vaganje bilo. Kile stagniraju, ali i FA stagnira S obzirom na onaj "prepad" neki dan, drago mi je da stoje ipak ![]() |
|||
Posted on: 25.07.2010 11:12
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #86 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Uskoro ce one da iznenade
Samo napred.... ![]() |
||
Posted on: 25.07.2010 11:31
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #87 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nadam se
![]() D: jaja (2x) + krastavac + svjezi sir + kruh + casa mlijeka U: jabuke (2x), nektarina R: tortillas (mijesano meso, z. salata, paradajz, kukuruz, i tijesto ono) U: 2x kafe (10 g. secera) V: supa (nisam bila gladna, al' sam je uzela malo vise) U: mlijeko, med FA: 1.5h setnje ![]() Nisam sigurna koliko je ovaj rucak dobar, valjda nekad moze ![]() Sutra idem napokon na more pa ce biti plivanja (koliko bude moguce) i trcanja! Javim se cim se neta docepam. Poslije mora (za 2 sedmice) stvarno ocekujem dobar rezultat, inace cu stvarno da se naljutim hehe ![]() |
|||
Posted on: 26.07.2010 00:11
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #88 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
uživaj na moru!
ma pusti sad to, nemoj se na odmoru opterećivat s tim šta će vaga pokazat kad se vratiš, obnovi svoje psihofizičke snage i onda lijepo kad se vratiš - udri punom snagom! to govorim samo zato da ne bi očajavala ako se vaga ne pomjeri kad se vratiš jer se na moru ipak malo više jede, a i pije haha, unatoč povećanoj fa! ali opet, ako si tako jako čvrsto odlučila, možda i ode koja kilica s valovima :))uživaj ![]() |
||
Posted on: 26.07.2010 22:41
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #89 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dosla s mora! Uzasno vrijeme pa nemam sta ni raditi
![]() Utorak: D: palenta + jogurt U: jabuke (2x) R: puretina + djuvedj + salata (z. salata+kupus) U: kokice (male, u kinu )V: malo sira + casa mlijeka FA: malo kupanja, hodanja i tako to.. ![]() Srijeda: D: sendvic U: jabuke (2x) + narandza R: teleca snicla + povrce (ledo mix) + salata (paradajz + krastavac) + k. kruha U: vocni jogurt V: kuhano jaje + salata (paradajz + krastavac) FA: plivanje, 45min trcanje Ova sedmica bas nije bila za ici na more jer ni vrijeme nije bilo najbolje, ali iskoristila sam koliko sam mogla Bolje i tog malo plivanja nego da sjedim kod kuce Nadam se proljepsanju vremena pa da se opet zapliva ![]() |
|||
Posted on: 29.07.2010 23:02
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #90 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
I evo me nazad! Ne, nisam bila odustala nego sam opet isla na more.. :) Jelovnik na moru je bio okay, jedino me nekad tajming za rucak zezao (nekad stvarno bio kaasni rucak), no dobro
![]() Osim plivanja i setnje, kako to vec ide, neke extra FA (koja je bila planirana) nije bilo Mozda i stanem na vagu ovaj koji dan al' nekako se i bojim Mislim da i dalje to stagnira pa cu morati ubaciti jacu FA, tj. krenuti cu na fitness opet cim se nekih obaveza rijesim ![]() |
|||
Posted on: 08.08.2010 22:49
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #91 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Red bi bio i da i ja napisem vise jelovnik
![]() Danas: D: pahuljice (musli) U: jabuka, nektarina, par sljiva R: spaghetti (malo, nisam nesto gladna bila) U-1: salata ![]() U-2: mlijecni puding od vanilije (Dukat) V: mijesano meso (od rucka) + razevi kruh (oboje u manjim kolicinama) + salata (u vecoj kolicini )U: mlijeko, med FA: 90min setnja btw. Jutros sam stala na vagu i pokazala je 67.9 kg, no ne znam koliko je to sigurno jer sam danas i dobila Kako god, osjecam se dobro jer se ne izgladnjujem a opet se laagano gube kile A uskoro kad na fitness krenem, gdje ce mi kraj biti haha Pitanje: Da li bih mozda mijesano meso skroz trebala izbaciti ili moze ovako nekad? Bijelo mi na nos vec izlazi ![]() |
|||
Posted on: 09.08.2010 22:43
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #92 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Danas:
D: kajgana (2x jaja) + salata (paradajz, krastavac) + svjezi sir + r. kruh U-1: grozdje, jabuka U-2: crackers (tanki, 2x) + exquisa fitline sir R: bijelo pilece meso + pirinac sa graskom + salata U: espresso (5g secera) V: tunjevina + r. kruh + salata + casa mlijeka *Popijeno puno vode u toku dana i nekih 0.7l zelenog caja ![]() FA: 8 minute legs, pa voznja kucnog bicikla 30min, pa opet jos jednu seriju vjezbica. Navecer setnja ~1h |
|||
Posted on: 10.08.2010 23:17
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #93 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
hej, hej
welcome back! nadam se da si se lijepo provela na moru :) vidim vratila si se u pravom stilu, jelovnici super ova dva dana... i fa je tu, a kad kreneš na fitness istopit ćeš se samo tako veliki pozz a meso... a mislim da svima prije ili kasnije pileće bijelo postane dosadno, pa zašto ne ponekad promijenit. Batak i karabatak (bez kožice), nemasna teletina ili govedina može, rjeđe i malo svinjetine i tako... |
||
Posted on: 11.08.2010 15:13
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #94 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Zivinsko meso 3-4 puta nedeljno, riba moze isto toliko, govedina i teletina ne vise od jednom, a svinjsko 2-3 puta mesecno ako ga bas volis, eto to bi bila neka mera :).
|
||
|
Posted on: 11.08.2010 17:16
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #95 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Okay, thanks!
![]() D: palenta + jogurt + casa mlijeka = 558kcal U: lubenica + jabuka + nektarina = 228kcal R: paprike punjene sirom (2x) + razevi kruh + salata = 348kcal U-1: puding, kikiriki (20g) = 278 kcal U-2: espresso (5g secera) + juice = 98kcal V: ostatak rucka, paprika (1x) + malo r. kruha + salata = 164kcal ===================== Total: 1674kcal FA: Kucni poslovi po danu a navecer standardna setnja.. Htjela sam opet malo da se vratim racunanju kalorija pa se evo malo i zacudih U prosjeku dnevno unosim i dalje oko 1500kcal ali sam danas pojacala rucak namjerno a ovaj kikiriki je suvisan mozda pored pudinga, no... Mozda ipak nije ni tako tesko unijeti 1700kcal kao sto sam mislila hihi ![]() |
|||
Posted on: 11.08.2010 23:01
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #96 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Hhaha, naravno da nije :).
Nego videh pre neki dan da si vozila bajs + 2 serije 8 minute legs, mislim da je to malo previse "udara" na noge, 2 serije bi bile ok da nisi vozila bajs, a ovako ne mora nijedna, bolje bi bilo recimo bajs + trbusnjaci ili vezbe za gornji deo tela. |
||
|
Posted on: 12.08.2010 14:19
|
|||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #97 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Okay, budem ubuduce tako :) Htjela sam bas jaci trening za noge a vjezbe nisam znala da li da radim prije ili poslije voznje pa sam oboje haha
Kako god, nisam dobila nikakvu upalu, sve okay ![]() I da, ticker se danas pomjerio!! I stavila sam (tek sada) da mi je pocetak 70kg, kao sto i jesam pocela s toliko ovog ljeta, a na forum dosla sa 69kg Ipak bolje da pise gubitak od pocetka ljeta ![]() |
|||
Posted on: 12.08.2010 19:03
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #98 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Jucer je dan bio takav da sam sve nesto po malo uzimala da se vise i ne sjecam sta sam jela
Danas mi bas sjecanje nije najbolje pa sam imala skoro isti dorucak i veceru *facepalm* ![]() D: pecena jaja (2x)+ r. kruh + krastavac U-1: espresso (5g. secera) U-2: nektarine (2x) + jabuka R: riba + r. kruh + salata (paradajz + krastavci) + casa mlijeka U: mlijecni puding (Dukat 125g.) V: jaja (2x al' bez zumanjca!) + salata + r. kruh + sir + casa mlijeka FA: 2x1h setnje Valjda nije bad zbog ove zabune, jednostavno sam zurila i automatski stavila jaja da se kuhaju ![]() |
|||
Posted on: 13.08.2010 23:20
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #99 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
D: Musli (40g.) + jogurt = 337kcal
U-1: crno grozdje, jabuka = 176kcal U-2: mala crna kifla (30g) + fitline exquisa = 137kcal R: bijelo meso + mix povrca (mrkva, paradajz, patlidzan, tikvica, paprika) + kifla (30g.) = 353kcal U-1: espresso (5g. secera) + djus = 110kcal U-2: malo cipsa uzela = ~100kcal V: integralni crackeri (10g) + fitline exquisa + paradajz (250g.) + casa mlijeka= 171kcal ----------------------- Total: 1384kcal Danas me ovaj chips zeznu, iako sam samo malo uzela (ma mozda ni 20g) ali mi je pokvario veceru Prvo sam uzela samo paradajz pa onda i ove crackere (reda radi da ista uzmem). Stvarno nisam gladna a ovo je malo kalorija, taman prava vecera fali. Znam da sam negdje i nacula pravilo da jedes samo kad si gladan pa ne znam sta da uradim sada btw. Koliko dnevno je preporucljivo piti zelenog caja? Sad ga pijem sa limunom svaki dan i to 0.5l ![]() |
|||
Posted on: 14.08.2010 23:22
|
||||
|
Re: Moj prvi (i zadnji!) dnevnik.. | #100 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Jucer:
D: kajgana (2x jaja) + svjezi sir + paradajz + k. kruha U: 1 kolacic (brownie) + malo vise sljiva ![]() U2: 2 cracker-a + exquisa sir R: jaje (bez zumanjca) u telecoj snicli + salata + pirinac (sa graskom) U: sladoled V: musli (30g) + jogurt Danas: D: musli (40g) + jogurt U: narandza + sljive (2), grozdje (bijelo) R: mahune + k. kruha U: Activija musli jogurt V: opet malo mahuna, pa kuhani kukuruz Extra FA nazalost i nema ovih dana al' uvijek ima barem 1h setnje do grada, po gradu i nazad, ili sta obavim biciklom, pa kucanski poslovi i tako.. Nikako da uhvatim vrijeme pa da fino krenem trenirati.. Lose se osjecam kad ne vjezbam a sve mi se cini i da jelovnik nije nekako najbolji Zabusavam Ne znam, jednostavno kad nemam FA odmah osjecam da kile odmah nazad idu haha ![]() |
|||
Posted on: 16.08.2010 23:07
|
||||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
FitnessS

Posetite Web sajt
Ne jedem kruh uopce uz krompir ili tjesteninu al' ovo je bila neka corba, pa uz to jednostavno MORAM 

)
Prvo sam uzela samo paradajz pa onda i ove crackere (reda radi da ista uzmem). Stvarno nisam gladna a ovo je malo kalorija, taman prava vecera fali. Znam da sam negdje i nacula pravilo da jedes samo kad si gladan pa ne znam sta da uradim sada