Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Moj dnevnik brojanja kalorija
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Moj dnevnik brojanja kalorija | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
e e e... los stav u startu, shvatam ja tebe, ali za svaku dijetu je potrebno bar malo optimizma ;)
e sad... koliki ti je BMR? koliki BMI? koliko kg zelis da skines? da li upraznjavas neku fizicku aktivnost, ako ne, obavezno pocni bar sa setnjom, ako ne mozes svaki dan, bar par puta nedeljno.. evo ja da ti pozelim dobrodoslicu i srecno! :) |
||
Posted on: 25.06.2010 11:55
|
|||
|
Re: Moj dnevnik brojanja kalorija | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Imas moju podrsku i verovatno jos ljudi ovde! Nemoj klonuti duhom... Kapiram da je najteza stvar povodom svega toga to sto se ne osecas dovoljno jako kao licnost da bi preuzeo kontrolu nad sopstvenim telom, pa onda preispitujes da li mozes preuzeti kontrolu nad svojim zivotom generalno. Nekako mi se uvek cini da je najveci deo dijete i istrajavanja u tim stvarima psiho-trip, da ga tako nazovem... Nateraj se na neki optimizam. Reci sebi da jeste da si zapocinjao sto puta, ali ovo je taj put koji ces uspeti...Sigurna sam da ces se osecati neuporedivo bolje kad dostignes cilj, psihicki, ne samo zbog izgleda nego i zbog uverenja da mozes to... Eto, i ja izmislih toplu vodu! :) Uglavnom, ne daj se! I napisi konkretne stvari, sto rece nancy, BMR, BMI, sta jedes i sl. pa da ti ljudi konkretnije pomognu... :)
|
||
Posted on: 29.07.2010 23:18
|
|||
Top Previous Topic Next Topic |

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
Nikola89