Registrujte nalog na Kalorije.Net!    Prijava Kliknite ovde i naručite ukusnu i dijetalnu hranu iz najboljih restorana!

Glavni meni
Novi članovi
the_D 07.09.2010
izgubljena 06.09.2010
sweets 06.09.2010
SilverMist 06.09.2010
LAriel 04.09.2010
cvijic 04.09.2010
Majadusan 04.09.2010
Bambina 03.09.2010
gumeni 03.09.2010
3dium 03.09.2010

Kalorije.Net Forum Index
   Dnevnik članova foruma
  Moj dnevnik brojanja kalorija

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users

Bottom   Previous Topic   Next Topic
Poster Thread
  •  Nikola89
      Nikola89
Moj dnevnik brojanja kalorija
Slučajni prolaznik
From Makedonija
Group:
Registered Users
Dragi forumasi

Nazalost ovaj dnevnik nece poceti sa optimizmom i poletom. To mi se vise toliko puta desilo, da vise i ne verujem u takav jedan pocetak. Imao sam nekad dnevnik i tu i na druge forume i sam probao razne dijete ali nazalost uvek je to zavrsavalo za neuspehom. Iskreno i sad neznam dali ce biti drugcije, ali i onako sam na dno pa nije mi ostalo nisto drugo. Kako i da je, Kinezi imaju jednu pogovorku koja kaze "Najbolje mesto da pocnes da se penjes je dno bunara"

Imam 20 godina i 120~ kg i ogromno razocarenje od sobom. Tesko je svakodnevno ziveti sa kilazom i praviti se da je to normalno. Stalno imam osecaj da ne kormilarim sa svom zivotom, sve izgleda kao da je to van mojeg dosega, ili je to sudbina ili su neki drugi ljudi ili vec bilo sta.

Mada ipak se nadam da cu ovde naci podrsku i uspeti u ovoj zivotnoj borbi. Nadam se i da cu jedan dan uspeti da uzivam u vecinom stvari u koji uziva normalan svet i da me nece biti stra od mog izgleda.

Znam da ovo deluje prilicno ocajno, ali ipak se nadam da nece da traje jos dugo. Od sutra pocinjem da brojim kalorije, pa nadam se da ce to da smeni nesto u mom zivotu.

p.s. Izvinite ako ovoj nije gramaticki tacno, ali dolazim sa Makedonije, pa malo mi Srpsko - Hrvatski teze ide.
Posted on: 25.06.2010 01:34
Create PDF from Post Print
  •  nancy88
      nancy88
Re: Moj dnevnik brojanja kalorija
Ne previše stidljiv/a za razgovor
From
Group:
Registered Users
e e e... los stav u startu, shvatam ja tebe, ali za svaku dijetu je potrebno bar malo optimizma ;)

e sad... koliki ti je BMR? koliki BMI? koliko kg zelis da skines?
da li upraznjavas neku fizicku aktivnost, ako ne, obavezno pocni bar sa setnjom, ako ne mozes svaki dan, bar par puta nedeljno..

evo ja da ti pozelim dobrodoslicu i srecno! :)

vaga mi je pod znakom pitanja tako da mozda imam -3 od ovoga gore
Posted on: 25.06.2010 11:55
  •  cufta
      cufta
Re: Moj dnevnik brojanja kalorija
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Imas moju podrsku i verovatno jos ljudi ovde! Nemoj klonuti duhom... Kapiram da je najteza stvar povodom svega toga to sto se ne osecas dovoljno jako kao licnost da bi preuzeo kontrolu nad sopstvenim telom, pa onda preispitujes da li mozes preuzeti kontrolu nad svojim zivotom generalno. Nekako mi se uvek cini da je najveci deo dijete i istrajavanja u tim stvarima psiho-trip, da ga tako nazovem... Nateraj se na neki optimizam. Reci sebi da jeste da si zapocinjao sto puta, ali ovo je taj put koji ces uspeti...Sigurna sam da ces se osecati neuporedivo bolje kad dostignes cilj, psihicki, ne samo zbog izgleda nego i zbog uverenja da mozes to... Eto, i ja izmislih toplu vodu! :) Uglavnom, ne daj se! I napisi konkretne stvari, sto rece nancy, BMR, BMI, sta jedes i sl. pa da ti ljudi konkretnije pomognu... :)
Posted on: 29.07.2010 23:18
 Top   Previous Topic   Next Topic

Pronađite sta
Vas interesuje:

Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

Izgubili lozinku?

Registrujte se sada!
Dijetalno i ukusno:
Donesi.com
Text Links
Useful Links
Ko je trenutno aktivan?
19 korisnika je aktivno (15 korisnika pregleda sajt Forum)

Članovi: 0
Gosti: 19

više...

Design by 7dana.com